Oktober Traktaties Weekend Uitverkoop - 15% korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-13 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Klantenreviews
  1. James W.

    Uniek cadeau
  2. Boris V.

    Klantenservice was geweldig! Er was enige vertraging met mijn bestelling. Ik werd erover geïnformeerd en kreeg de keuze: annuleren of 10% korting krijgen. Ik heb ervoor gekozen om niet te annuleren, maar in plaats van korting gevraagd om een ​​versnelde verzending. Ik heb beide ontvangen: een terugbetaling en mijn pakket werd 's nachts afgeleverd. Bedankt, Talisa!!
  3. Julian H.

    Allereerst vind ik het basisidee ongelooflijk geweldig. Mijn vrouw en ik zijn al samen sinds we kinderen waren. Onze eerste kus vond plaats voor de Cinema 2000 in het themapark "Panoramapark". De omgeving daar is lastig in beeld te brengen. Er is veel groen (park) - dus er zijn uiteraard weinig straten die gemakkelijk te reflecteren zijn. Toch is het resultaat verbluffend! Dan is er één ding dat in het bijzonder benadrukt moet worden: als mijn vrouw vraagt ​​wat het sieraad betekent, is het antwoord eigenlijk "hoe lief". Als man is het heel leuk. Absoluut een aanrader. Jullie hebben geweldig werk geleverd, Talisa-team!!!!
  4. Carla H.

    Ik hou van mijn ketting. Het is een kaart van de exacte locatie waar ik de liefde van mijn leven heb ontmoet. We zijn niet langer samen, maar nu heb ik een fysieke herinnering aan dat prachtige moment.
  5. Glenn D.

    Ze vond het geweldig
  6. Julie S.

    Precies zoals ik had verwacht!
  7. Justin G.

    Het is precies wat ik wilde
  8. richard s.

    Aanpasbaar
© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.